Kategori:Perlindungan alam sekitar / tarikh:2024-02-15 02:01:47 / melayar:51 / Komen:6

Kuning lacker tanah hijauPakai perlawanan, pakai gred perlawanan t.Calvina,Lantai idyllic Amerika yang semakin populer adalah tanah yang menentang tanah dan kekal.Perbot ini mempunyai rasa penuh kelas tinggi.Rasa rustic yang dibawa oleh tekstur dan nada sederhana tidak boleh disalin. Tingkat ini sesuai untuk mencipta gaya pastoral sederhana dan semulajadi.Ia sangat klasik, yang boleh membuat seluruh gaya lebih fashionable dan penuh dengan kepribadian.Kuning lacker tanah hijauKena,Kepadatan yang lebih tinggi menjadikan mereka resisten kepada kerosakan dan berat berat.Mereka tidak akan terpengaruh oleh jatuh atau bergerak objek berat.Oleh itu, SPC dianggap mempunyai kesiapan yang baik.Lapisan UV: penutup terbentuk selepas minyak UV disembuhkan dengan ejen penyembuhan,CalvinaFabrik lantai kayu, yang boleh mencegah volatilisasi bahan kimia dalam piring oleh UV.[]ng secara serentak dan kemudian dipadam pada suhu tinggi.Pada masa yang sama, ia mempunyai ciri-ciri kayu dan plastik untuk memastikan kekuatan dan kesukaran lantai.Pakai lapisan resisten: lapisan resisten bersinar PVC, dengan tebal kira-kira . mm, tekstur bersinar, pegangan kuat, resisten memakai dan resisten goresanDan koeficien tahan memakai boleh mencapai - revolusi.[]


CalvinaSpesifikasi lantai kayuMemandu pelaburan tempatan dengan munasabahUntuk mencegah kegagalan setempat disebabkan eksposisi cahaya matahari yang sering, lebih baik menggantung tirai untuk mengubah cahaya langsung menjadi cahaya terhapus, yang menyebabkan memperpanjang kehidupan perkhidmatan lantai.Perhatikan fakta bahawa bahan-bahan keras seperti logam tajam dan tongkat kasut mudah untuk menggaruk permukaan kain lacquer yang dipakai.Menghindari punggung rokok,Dalam kes indentasi, ia sukar untuk dibuang.Walaupun kain lapisan tanah adalah penyesalan api dan memadam diri, ia akan menghancurkan gas berbahaya pada suhu tinggi, yang akan tercekik jika bernafas terlalu banyak.Pertama, mengejar barang asingLantai kualiti tinggi akan dibuat dari hNamun,CalvinaGround waterproof floor, lantai SPC dan plastik bukanlah perkara yang sama sama sama sama sekali.SPC fHasil ujian,Berbanding dengan lantai kayu, pertama, lantai kayu lebih ramah untuk persekitaran, bertahan dan mempunyai kehidupan layanan panjang.Lantai kayu diproses dari kayu semulajadi, yang lebih ramah bagi persekitaran daripada kulit lantai buatan, dan kehidupan perkhidmatan lantai kayuPertama, harganya murah, beberapa kali lebih murah daripada lantai kayu,CalvinaLekat lantai kayu, tetapi ada lebih banyak harga lantai laminat di pasar untuk bersaing dengan mereka;Kedua, mudah untuk dibersihkan.Kerana ia bertentangan dengan air dan bertentangan dengan air, ia boleh dicuci dengan air;Third the patterns are diverse. Kerana banyak corak dan pilihan yang besar, orang boleh membeli sesuai dengan keutamaan mereka dan menggantikannya sekali dalam dua atau tiga tahun daripada masalah menggantikan lantai kayu;Keempat, ia mempunyai keuntungan pemasangan sederhana, penyelamatan masa, penyelamatan kerja dan penyelamatan kerja.Kegagalan kulit lantaiLantai kayu WPC menakjubkan dalam sentuhan.Ias tebal, jadi andaKetika anda berjalan di atas lantai, anda akan merasa bahawa ia telah disembelih. Ketebatan lantai mempunyai pengisihan panas yang baik, sehingga lantai akan tetap hangat dalam musim sejuk.


CalvinaSpesifikasi lantai kayuMemandu pelaburan tempatan dengan munasabahPerbezaan utama antara lantai WPC dan SPCHuraian kerja,Lantai SPC mempunyai ciri-ciri anti-skid istimewa.Semakin ia bertemu dengan air, semakin menyesatkan ia.Even if you wear running shoes with nails, you wonTinggalkan goresan di lantai.Perkhidmatan tidak hanya berkaitan dengan jaminan kualiti produk, tetapi juga pengangkutan imej perusahaan. Akan ada beberapa deformasi, warpage dan masalah pecahan segera selepas pemasangan produk lantai, yang banyak disebabkan oleh pemasangan yang salah.Oleh itu, dalam projek pemasangan lantai, cip kayu dan debu akan jelas muncul, mengapung di udara,Orang yang pindah ke rumah baru sering menderita penyakit aneh sindrom rumah baru.Dan demi sesungguhnya! Apabila mereka bangun tiap-tiap pagi, mereka merasa sombong dan menjijikkan diri.Mudah untuk menangkap sejuk;Kadang-kadang tenggorokan tidak selesa, nafas lemah, pusing dan kelelahan selepas waktu yang lama. Ini kerana infeksi saluran pernafasan.Penolakan terbesar ialah debu yang digantung di udara untuk masa yang lama.Untuk menghindari pencemaran debu, lebih baik memilih pemasangan bebas debu.Pembuat lantai vinil SPC fokus banyak pada inti padat lantai SPC.Calvina,nt, kualiti penampilan kain lacker tanah ditentukan.kain cat lantai kotak plastik harus menggulung lapisan yang menentang pakaian ke luar pada inti paip dan harus dikemas secara luar.The product name, manufacturer name, grade, batch number,- kualiti dan panjang akan ditandai di tempat yang jelas bagi setiap pakej.Selain tiga item di atas yang boleh dihukum secara langsung oleh senses, perhatian juga perlu diberikan kepada ciri-ciri fizik bila membeli kulit lantai untuk memastikan hidup perkhidmatan.Perlindungan persekitaran hijau.Lantai SPC adalah bahan lantai baru yang dicipta sebagai balas terhadap pengurangan emisi nasional.resin PVC, bahan mentah utama lantai SPC, adalah sumber yang boleh dikembalikan secara ramah dan tidak beracun.Ia bebas dari formaldehyde, lead dan benzene, logam berat dan karcinogen, volatile soluble dan radiasi.Ia benar-benar perlindungan lingkungan alam.Lantai SPC adalah bahan tanah yang boleh digunakan semula, yang sangat penting untuk melindungi bumi kitasumber alam dan persekitaran ekologi.harga

Notis Hak Cipta: Artikel ini tidak dibenarkan oleh mana-mana perjanjian Creative Commons, anda boleh mencetak semula atau menggunakannya secara bebas dalam sebarang bentuk

Comment area

berkongsi 6 Komen

user 938HP166090698 / 2024-02-15 09:44:56 / balas
Barangnya memang bagus, tetapi CalvinaSpesifikasi lantai kayu harganya agak mahal, tetapi masih berbaloi. Ini kali pertama saya datang membeli, terima kasih kepada panduan membeli-belah anda.
user 258HP138990173 / 2024-02-15 09:38:05 / balas
CalvinaSpesifikasi lantai kayu Penghantaran sangat cepat, terlalu cekap, produk telah diterima, memberi anda komen yang baik.
user 409HP184720764 / 2024-02-15 10:09:01 / balas
Saya akhirnya menunggu sehingga saya membelinya CalvinaSpesifikasi lantai kayu. Mula-mula saya masih tertanya-tanya sama ada untuk membelinya. Saya suka sedikit. Saya agak takut membaca komen. Saya takut kualitinya tidak bagus. Ia bukan produk tulen. Ia agak berbeza daripada gambar. Namun, semuanya salah, barangnya bagus, asli, bosnya bagus, dan logistiknya bagus.
user 570HP155642700 / 2024-02-15 10:29:29 / balas
Pengurus itu baik! CalvinaSpesifikasi lantai kayu juga benar.
user 709HP180518493 / 2024-02-15 10:49:34 / balas
Satu perkataan! ! nilai! ! ! Sikap perkhidmatan sangat baik, CalvinaSpesifikasi lantai kayu penghantaran adalah pantas. Kualiti barangan juga agak baik. Saya sangat menyukainya, terima kasih.
user 256HP158312377 / 2024-02-15 10:24:10 / balas
CalvinaSpesifikasi lantai kayu Not bad, harga berbaloi-baloi, betul-betul.

Comment / Batalkan jawapan

Diperlukan

Opsyen

Opsyen

◎Selamat datang untuk membincangkan, sila mengekspresikan pandangan anda di sini.

Hello, selamat datang ke laman web ini!

Senarai label

Pautan