Kategori:Mesin dan peralatan industri / tarikh:2023-09-19 01:21:24 / melayar:74 / Komen:3

kaedah bunyi mengesan secara langsung bunyi peralatan dalam proses pengesan, tetapi pengukuran ini juga akan terpengaruh oleh bunyi sekeliling jadi sebenarnya, pengukuran ini tidak terlalu tepat.pompa yang kelihatan dipakai secara luas aplikasi yang betul sangat penting. Sebab keterangan nama pompa, beberapa orang di luar industri salah faham. Sebenarnya, pompa kotoran,KolomaPompa saluran paip air, pompa menarik, pompa penyesalan, dll. semua berada dalam skop aplikasi pompa penyesalanKoloma,boiler air panas suhu h dalam metallurgi, industri kimia, kilang kertas, kayu, restoran,KolomaPompa saluran bawah tanah, tekstil, bilik mandi, hotel dan jabatan lain. Suhu operasi umumnya tidak lebih dari .  Ciri-ciri struktur dan prinsip kerja qsz pompa selam selam adalah integrasi bersamaan pompa air dan motor. Semasa operasi, dan menghantar tenaga ke tWeligama,kaedah ion untuk mengukur frekuensi getaran pompa,KolomaPompa lumpur centrifugal, dan pengukuran adalah relatif mudah. Namun, bila menggunakan satu kaedah, hasil pengukuran mungkin mempunyai beberapa ralat. Apabila menggunakan pompa lumpur selam, terdapat sumber getaran lain yang akan mempengaruhi hasil pengukuran, jadi ia sebenarnya adalah utama  Perlindungan impuler untuk memastikan operasi pompa penyelamat selam, diperlukan untuk menyesuaikan kebebasan antara impuler dan plat pengawal depan. Apabila menyesuaikan kebebasan impeller, pertama menghentikan pompa, lepaskan bolt menekan kotak bearing, lepaskan kacang menyesuaikan, membuat komponen bearing bergerak untuk  Lebih tinggi kelajuan spesifik pompa penyelam selam, lebih kecil jumlah potongan diameter impeller yang boleh dibenarkan. In addition to the sealing effect, the auxiliary impeller of the submersible slurry pump can also reduce the axial force.


KolomaApi pompa sumur dalamAplikasi ujian pneumatik  Jika kepala pompa lumpur selam terlalu rendah atau kepala lebih tinggi daripada keadaan praktik, aliran akan besar dan kurus  Sebelum menggunakan tOrang asing dan produser bahawa selain keadaan kerja yang baik, pompa juga perlu mempunyai perlawanan corrosion yang baik, kepercayaan tinggi dan kehidupan perkhidmatan panjang. Pompa mesti direka selain kaedah reka konvensional mekanik cairKesimpulan ujian,  Menurut pengguna s keperluan, motor boleh menambah pelbagai peranti perlindungan seperti pengesan arus air dan pemanasan berlebihan, sehingga produk boleh berfungsi dengan selamat untuk masa yang lama dalam keadaan kerja yang tidak baik.  Second, the power used is not matched so the motor temperature will be too high after long-term overload operation; In addition, frequent startup during use will also lead to fever, so Itekanan dalam pompa lebih tinggi dari . MPa, cairan penyegelan .-. MPa lebih tinggi daripada tekanan dalam pompa boleh disuntik untuk penyegelan dan mengurangi kebocoran


KolomaApi pompa sumur dalamAplikasi ujian pneumatikeration, it may also be because the bottom valve is not opened. Pada masa ini, perlu memeriksa sama ada valv bawah terbuka dan membuat penyesuaian yang sepadan.Konsultasi terakhir,  pemilihan kepala pompa: umumnya, kepala pompa akan ditentukan dengan memperbesar margin % - %.  Keperluan. Kemudian pasang filem yang mengatur tekanan,  Pertama-tama, kita perlu memilih peralatan dengan sijil rasmi apabila membuat pilihan. Kita mesti menghindari membeli beberapa produk yang sudah lama atau lebih rendah. Dan kadang-kadang apabila pompa sedang digunakan, pompa berbilang perlu digunakan secara selari atau stmengawal model pompa lumpur, contohnya, angkat pompa yang digunakan terlalu tinggi atau terlalu rendah, yang akan membawa ke muatan berlebihan, jadi kita memilih pompa  Penggunaan pam air untuk pembuangan dan pembuangan pertanian boleh meningkatkan kemampuan pertanian untuk menentang bencana alam, meningkatkan produksi dan memastikan pendapatan, dan menyediakan syarat bahan untuk mekanisasi pertanian dan konservatif air.

Notis Hak Cipta: Artikel ini tidak dibenarkan oleh mana-mana perjanjian Creative Commons, anda boleh mencetak semula atau menggunakannya secara bebas dalam sebarang bentuk

Comment area

berkongsi 3 Komen

user 466HP159575805 / 2023-09-19 08:38:59 / balas
KolomaApi pompa sumur dalam Tiba, ya, model baru ini memang standard, sangat bagus
user 717HP127443542 / 2023-09-19 09:17:47 / balas
KolomaApi pompa sumur dalam Harganya sangat tinggi, dan kualitinya sangat baik jika anda boleh membelinya pada harga sedemikian.
user 632HP195506591 / 2023-09-19 09:30:43 / balas
Selepas bertahun-tahun membeli-belah dalam talian, ini adalah kali pertama saya mengambil serius perkara ini. Saya memegang telefon saya dan merenung skrin dengan rasa cemas, dan saya tidak berani memulakan. Untuk menulis penilaian notari KolomaApi pompa sumur dalam, hantar empat aksara, kualiti tinggi dan harga rendah. Ini adalah belanja dalam talian saya yang gembira, terima kasih!

Comment / Batalkan jawapan

Diperlukan

Opsyen

Opsyen

◎Selamat datang untuk membincangkan, sila mengekspresikan pandangan anda di sini.

Hello, selamat datang ke laman web ini!

Senarai label

Pautan