Kategori:Metalurgi dan Mineral / tarikh:2024-05-18 01:33:02 / melayar:49 / Komen:3

  blok diklasifikasikan mengikut kekuatan pemampatan dan densiti volumetrik mereka.s bahan-bahan mentah utama, dengan jumlah yang sesuai ejen penerbangan, pengatur, penytabilan gelembung ditambah, dan diproses melalui pengumpulan, campuran, menuangkan, berhenti statik, memotong, prestasi pengisihan bunyi ialah dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, prestasi ketidaksempurnaan lebih daripada dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, dan prestasi perlawanan api ialah - kali lipat daripada batu beton yang dikuasai. Kekuatan masonry blok adalah kira-kira % daripada kekuatannya sendiri (% untuk batu batu merah).,  Blok. Dan diperlukan setiap unit rancangan untuk menunjukkan kekuatan bahan-bahan dalam dokumen rancangan apabila memilih bahan-bahan itu -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- - prestasi terbaik dan aplikasi luas blok ketepatan telah dikenali dan dicintai oleh banyak jurutera dan perancang bangunan. Blok beton berasap secara automatik, blok beton berasap, blok berasap batu batu berasap, batu putih, bentuk putih, batu putih ringan, blok berasap berasap, batu berasap berasap berasap, batu batu berasap berasap, dll. semuanya sama. Ia s hanya bahawa kawasan berbeza mempunyai pemahaman dan tajuk yang berbeza. Blok beton berasap secara automatik adalah jenis blok beton porous yang dibuat dari abu lalat, lime, simen, gypsum, slag, dll.beton ted ( - Terminologi batu dan blok Klasifikasi produk Spesifikasi: Spesifikasi dan dimensi blok dipaparkan dalam JadualLessbridge,  Ada enam tahap ketepatan volumetrik: B, B, B, B, B dan B  Piawai ini berlaku untuk blok beton terbang otoklaved (di sini disebut sebagai blok) yang digunakan untuk dinding dan pengisihan di bangunan awam dan industri.  blok dibahagi ke tiga tahap berdasarkan penyezaan dimensi, kualiti penampilan, ketepatan volumetrik, dan kekuatan pemampatan: produk yang baik (A), produk kelas pertama (B), produk yang berkualiti (C).


batu blok terbangAnalisis dan aplikasi kerja penyediaan sebelum penggantian  Contoh menandakan: tahap kekuatan A, tahap ketepuan besar B, atasan  Material kondensasi. Sebagai bahan mentah utama. Blok beton terbang ini mempunyai keuntungan isolasi,blok beton terbang terpotong, perlawanan basah, dan berat ringan.  Piawai berikut mengandungi persediaan yang membentuk persediaan piawai ini dengan rujukan dalam piawai ini. Pada masa penerbitan piawai ini, semua versi yang dipaparkan adalah sah. Semua piawai akan diubah semula, dan semua pihak yang menggunakan piawai ini patut mengeksplorasi kemungkinan menggunakan versi terbaru piawai berikut.pengurusan peranti,s bahan-bahan mentah utama, dengan jumlah yang sesuai ejen penerbangan, pengatur, penytabilan gelembung ditambah, dan diproses melalui pengumpulan, campuran, menuangkan, berhenti statik, memotong, dan penyembuhan uap tekanan tinggi. Berat volum unit blok beton terbang autoklaved adalah satu pertiga daripada batu bata tanah liat, dan prestasi pengisihan ialah - kali lipat daripada batu bata tanah liat, prestasi pengisihan bunyi ialah dua kali lipat daripada batu bata tanah liat,blok ed, prestasi ketidaksempurnaan lebih daripada dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, keperluan teknikal, kaedah ujian, peraturan pemeriksaan, arahan kualiti produk, tumpukan, dan pengangkutan blok beton terbang autoklaved.s bahan-bahan mentah utama,blok, dengan jumlah yang sesuai ejen penerbangan, pengatur, penytabilan gelembung ditambah dan diproses melalui pengumpulan, campuran, menuangkan, berhenti statik, memotong, dan penyembuhan uap tekanan tinggi. Berat volum unit blok beton terbang autoklaved adalah satu pertiga daripada batu bata tanah liat dan prestasi pengisihan ialah - kali lipat daripada batu bata tanah liat, prestasi pengisihan bunyi ialah dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, prestasi ketidaksempurnaan lebih daripada dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, dan prestasi perlawanan api ialah - kali lipat daripada batu beton yang dikuasai. Kekuatan masonry blok adalah kira-kira % daripada kekuatannya sendiri (% untuk batu batu merah).


batu blok terbangAnalisis dan aplikasi kerja penyediaan sebelum penggantian  blok diklasifikasikan mengikut kekuatan pemampatan dan densiti volumetrik mereka.Kepercayaan,  Piawai ini berlaku untuk blok beton terbang otoklaved (di sini disebut sebagai blok) yang digunakan untuk dinding dan pengisihan di bangunan awam dan industri.  Blok terbang telah digunakan secara luas dalam struktur pembawa beban atau bukan pembawa beban dan pengisihan paip dalam bangunan industri dan awam di China  Ada tujuh tahap kuasa: A A, A, A, A,  Contoh menandakan: tahap kekuatan A, tahap ketepuan besar B, atasan  Jika unit pembeli memerlukan spesifikasi lain, mereka boleh berunding dengan kilang produksi untuk menentukan.  Tandakan produk blok: Tandakan dalam tertib nama produk (kod ACB), tahap kekuatan, tahap densiti bulk, saiz spesifikasi, gred produk, dan nombor piawai.


Notis Hak Cipta: Artikel ini tidak dibenarkan oleh mana-mana perjanjian Creative Commons, anda boleh mencetak semula atau menggunakannya secara bebas dalam sebarang bentuk

 Artikel yang mungkin berminat

Comment area

berkongsi 3 Komen

user 263HP148803710 / 2024-05-18 08:47:10 / balas
Saya akan membelinya pada masa hadapan batu blok terbang dan saya akan datang kepada anda lagi. Terima kasih bos, berikan saya komen yang baik. Saya sayang awak bos. Terima kasih!
user 122HP117294921 / 2024-05-18 10:12:15 / balas
Bos sangat baik, dia sangat tahu pekerjaannya. Di bawah bimbingan anda, saya akan menjadi pakar tidak lama lagi! Perkhidmatan penjual sangat prihatin. Kumpulkan rakan sekerja pada masa hadapan. Sangat bagus batu blok terbang. Terima kasih.
user 256HP158312377 / 2024-05-18 08:54:11 / balas
batu blok terbang Bagaimanakah arah aliran pasaran baru-baru ini, adakah anda tahu apa-apa?

Comment / Batalkan jawapan

Diperlukan

Opsyen

Opsyen

◎Selamat datang untuk membincangkan, sila mengekspresikan pandangan anda di sini.

Hello, selamat datang ke laman web ini!

Senarai label

Pautan