Kategori:Mesin dan peralatan industri / tarikh:2022-02-19 06:31:12 / melayar:580 / Komen:6

Mod mewakili kumpulan sambungan pengubah jenis kering adalah: huruf utama Inggeris menunjukkan kabel di sisi utama (atau sisi utama), dan huruf Inggeris menunjukkan kabel di sisi sekunder (atau sisi sekunder). Y (atau y) adalah kawat bintang, dan D (atau D) adalah kawat segitiga.Garis sifar pengubah kuasa disambungkan dengan peralatan yang berfungsi. Oleh kerana tenaga yang dibentuk oleh pelayan semasa operasi akan dihantar ke pengubah kuasa bersama kabel pengubah kuasa akan dipindahkan dan dihantar ke mesin dan peralatan yang menggunakan kuasa. Apakah garis sifar pengubah kuasa sebenar? Mari kita perkenalkannya kepada kita.Los Angeles,Peralatan ini boleh menghapuskan kekurangan yang ditemui dalam pemeriksaan patroli, membersihkan kotak perlindungan air porcelain, membuang dan menggantikan pad kulit retak atau kering, memeriksa dan ketat nod, mengisi minyak dengan minyak kurang, memeriksa dan menggantikan gel silica topeng bernafas,Los AngelesPenukar tiga fasa 100kW, dll.Dari penampilan, jenis pakej berbeza. inti pengubah dan koil elektromagnetik boleh dilihat segera untuk pengubah jenis kering, dan hanya shell boleh dilihat untuk pengubah yang ditenggelamkan minyak;Novy Jicin,Oil leakage of cast iron partsCora gantung pengubah jenis kering adalah bahagian pentingUntuk pemasangan tongkat kilat ia sangat mudah untuk merusak perlindungan relay di dalam dan diluar pengubah jenis kering dengan kilat. Jika ia adalah situasi yang serius,Los AngelesHarga pengubah jenis kering 125kva, ia sangat mudah menyebabkan kemalangan api, kerosakan mesin dan peralatan, dll.


Los AngelesPengubah kuasa 25kVCara membeli yang menjimatkanPenelitian saintifik minyak pengubah kuasa biasanya dilakukan mengikut cara pengumpulan sampel. Apa kaedah dan proses pengumpulan biasa?Bagaimana untuk membuat minyak untuk pengubah yang ditenggelamkan minyak?Penghakiman cacat pengubah kuasaFokus pada Pembangunan,Apabila skru ekstruder inti melalui memegang inti besi penukar adalah longgar, terdapat bahagian topi skru yang tersisa pada inti besi,Los AngelesBerapa banyak pengubah kotak 50 KVA, atau bahan logam kecil jatuh ke dalam penukar, penukar akan menghantar keluar & ldquo; Ding Ding Dang & rdquo; Or & ldquo; Panggil & hellip; Panggil & Helip& rdquo; Bunyi meniup dan & ldquo; Squeak, squeak & rdquo; Ia seperti magnet menghisap pencuci kecil, sementara voltaj bekerja, arus dan suhu pengubah semua normal. Keadaan seperti ini biasanya tidak membahayakan semua operasi normal pengubah, dan boleh diselesaikan sehingga kekurangan kuasa.Perkenalan singkat bagi garis sifar pengubah kuasaUntuk pemasangan tongkat kilat, ia sangat mudah untuk merusak perlindungan relay di dalam dan diluar pengubah jenis kering dengan kilat. Jika ia adalah situasi yang serius, ia sangat mudah menyebabkan kemalangan api, kegagalan kuasa, kerosakan mesin dan peralatan, dll.


Los AngelesPengubah kuasa 25kVCara membeli yang menjimatkanPerkenalan singkat bagi garis sifar pengubah kuasaPengurusan kualiti Jumlah,Pembuat pengubah jenis keringTransformer adalahIa juga akan menghasilkan banyak kesalahan, menggunakan penuh indikator prestasi dan keuntungan penukar tenggelam minyak, dan terus-menerus meningkatkan faktor keselamatan penukar tenggelam minyak. Api adalah kesalahan umum pengubah yang ditenggelamkan minyak. kesalahan kunci pengubah yang ditenggelamkan minyak adalah kesalahan sirkuit pendek, dan kesalahan sirkuit pendek adalah lebih umum.Los Angeles,Apabila kita menggunakan pengubah yang ditenggelamkan minyak, kita semua tahu bahawa ia berfungsi dengan bantuan minyak. bagaimana jika pengubah yang ditenggelamkan minyak terbakar? Apa tindakan lawan yang harus kita lakukan?Pengubah terbenam minyakKawalan salib-seksyen bagi pemalam input dan kuasa output pengubah mesti sesuai dengan persediaan saiz semasa mereka; Ia sepatutnya dilengkapi mengikut intensiti semasa -A / Min.

Notis Hak Cipta: Artikel ini tidak dibenarkan oleh mana-mana perjanjian Creative Commons, anda boleh mencetak semula atau menggunakannya secara bebas dalam sebarang bentuk

 Artikel yang mungkin berminat

Comment area

berkongsi 6 Komen

user 409HP184720764 / 2022-02-19 07:52:35 / balas
Pengurus itu baik! Los AngelesPengubah kuasa 25kV juga benar.
user 717HP127443542 / 2022-02-19 13:46:36 / balas
Los AngelesPengubah kuasa 25kV Sedap, harga pun sesuai, kawan-kawan pun cakap sedap, berbaloi.
user 570HP155642700 / 2022-02-19 07:26:13 / balas
Los AngelesPengubah kuasa 25kVKualitinya bagus, benar-benar di luar jangkaan, dan kelajuan penghantaran sangat pantas.
user 709HP180518493 / 2022-02-19 07:24:56 / balas
Saya membeli banyak daripada anda Los AngelesPengubah kuasa 25kV dan saya sangat berpuas hati. Penjual yang sangat baik, saya akan datang selalu.
user 632HP195506591 / 2022-02-19 07:58:19 / balas
Untuk memenuhi jangkaan bos terhadap saya, saya akan menulis penilaian saya sendiri secara objektif, saksama dan jujur, Los AngelesPengubah kuasa 25kV memang sangat bagus, terima kasih!!!
user 256HP158312377 / 2022-02-19 07:20:44 / balas
Los AngelesPengubah kuasa 25kV Sangat bagus, saya akan menempah milik anda untuk batch seterusnya.

Comment / Batalkan jawapan

Diperlukan

Opsyen

Opsyen

◎Selamat datang untuk membincangkan, sila mengekspresikan pandangan anda di sini.

Hello, selamat datang ke laman web ini!

Senarai label

Pautan