Kategori:Metalurgi dan Mineral / tarikh:2024-04-04 00:27:58 / melayar:68 / Komen:3

  Tandakan produk blok: Tandakan dalam tertib nama produk (kod ACB), tahap kekuatan, tahap densiti bulk,batu blok terbang, saiz spesifikasi,blok, gred produk, dan nombor piawai.  Contoh menandakan: tahap kekuatan A, tahap ketepuan besar B, atasan,  Apabila deformasi berlaku, ia tidak akan merusak struktur dalaman. Selain itu, semasa getaran, disebabkan kekuatan inersi batu terbang  Jika unit pembeli memerlukan spesifikasi lain,blok ed, mereka boleh berunding dengan kilang produksi untuk menentukan.Mahabad,  Piawai kawalan bagi bahan-bahan radioaktif dalam bahan-bahan bangunan yang dicampur dengan sampah industri - Pendekatan tahan panas keadaan tetap dan ciri-ciri berkaitan bahan-bahan izolasi - Kaedah plat panas melindungi untuk menguji prestasi beton terbang - Peraturan umum - Kaedah ujian untuk densiti volumetrik, kandungan kelembapan, - dan penyorban air dari beton udarat - Ciri-ciri mekanikal beton udarat - Kaedah ujian untuk pengeringan pengeringan beton udarat - Kaedah ujian untuk resistensi beku o  blok diklasifikasikan mengikut kekuatan pemampatan dan densiti volumetrik mereka.  Spesifikasi untuk blok beton terbang autoklaved Scope Piawai ini menentukan klasifikasi produk, keperluan teknikal, kaedah ujian, peraturan pemeriksaan, arahan kualiti produk, tumpukan, dan pengangkutan blok beton terbang autoklaved.


batu blok terbangMengapa suhu tinggi  blok diklasifikasikan mengikut kekuatan pemampatan dan densiti volumetrik mereka.  Dengan keuntungan pemprosesan ia boleh dibuat menjadi blok dinding, blok izolasi, panel tekanan, slabs lantai, panel dinding, dan paip izolasi,  Ada tujuh tahap kuasa: A, A, A, A, dan Akualiti, dengan jumlah yang sesuai ejen penerbangan pengatur, penytabilan gelembung ditambah, dan diproses melalui pengumpulan, campuran, menuangkan, berhenti statik, memotong, dan penyembuhan uap tekanan tinggi. Berat volum unit blok beton terbang autoklaved adalah satu pertiga daripada batu bata tanah liat, dan prestasi pengisihan ialah - kali lipat daripada batu bata tanah liat, prestasi pengisihan bunyi ialah dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, prestasi ketidaksempurnaan lebih daripada dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, dan prestasi perlawanan api ialah - kali lipat daripada batu beton yang dikuasai. Kekuatan masonry blok adalah kira-kira % daripada kekuatannya sendiri (% untuk batu batu merah).  Piawai ini berlaku untuk blok beton terbang otoklaved (di sini disebut sebagai blok) yang digunakan untuk dinding dan pengisihan di bangunan awam dan industri.  Jika unit pembeli memerlukan spesifikasi lain, mereka boleh berunding dengan kilang produksi untuk menentukan.


batu blok terbangMengapa suhu tinggi  blok diklasifikasikan mengikut kekuatan pemampatan dan densiti volumetrik mereka.biaya produksi,  Contoh menandakan: tahap kekuatan A, tahap ketepuan besar B, atasan  Lokasi, sila perhatikan jarak maksimum tidak boleh melebihi meter.  Ada tujuh tahap kuasa: A A, A, A, A, A, dan A, tahap ketepuan besar B, atasan  Piawai ini berlaku untuk blok beton terbang otoklaved (di sini disebut sebagai blok) yang digunakan untuk dinding dan pengisihan di bangunan awam dan industri.  Piawai ini berlaku untuk blok beton terbang otoklaved (di sini disebut sebagai blok) yang digunakan untuk dinding dan pengisihan di bangunan awam dan industri.


Notis Hak Cipta: Artikel ini tidak dibenarkan oleh mana-mana perjanjian Creative Commons, anda boleh mencetak semula atau menggunakannya secara bebas dalam sebarang bentuk

 Artikel yang mungkin berminat

Comment area

berkongsi 3 Komen

user 275HP127226562 / 2024-04-04 09:09:43 / balas
batu blok terbang Sedap, harga pun sesuai, kawan-kawan pun cakap sedap, berbaloi.
user 161HP196399230 / 2024-04-04 08:44:45 / balas
Selepas menerima barang, saya merasakan kualiti batu blok terbang masih agak baik, konsisten dengan penerangan penjual, sangat berpuas hati, kelajuan penghantaran agak cepat, sikap perkhidmatan syarikat logistik sangat baik, dan kelajuan penghantaran adalah sangat cepat Secara umumnya, ini Ini adalah belanja yang sangat memuaskan, terima kasih kepada penjual.
user 881HP198728332 / 2024-04-04 09:09:38 / balas
Rakan sekerja saya sangat menyukainya. Lain kali datang lagi. Ia adalah produk asli yang jarang ditemui. batu blok terbang Saya sangat berpuas hati dengannya. Bos mempunyai personaliti yang baik, awesome. Not bad. Kualiti pun bagus. Kelajuan juga pantas. Bagus betul!

Comment / Batalkan jawapan

Diperlukan

Opsyen

Opsyen

◎Selamat datang untuk membincangkan, sila mengekspresikan pandangan anda di sini.

Hello, selamat datang ke laman web ini!

Senarai label

Pautan