Kategori:Metalurgi dan Mineral / tarikh:2024-07-10 01:08:08 / melayar:32 / Komen:6

s bahan-bahan mentah utama, dengan jumlah yang sesuai ejen penerbangan, pengatur, penytabilan gelembung ditambah, campuran, menuangkan, memotong, dan penyembuhan uap tekanan tinggi. Berat volum unit blok beton terbang autoklaved adalah satu pertiga daripada batu bata tanah liat, prestasi pengisihan bunyi ialah dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, prestasi ketidaksempurnaan lebih daripada dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, dan prestasi perlawanan api ialah - kali lipat daripada batu beton yang dikuasai. Kekuatan masonry blok adalah kira-kira % daripada kekuatannya sendiri (% untuk batu batu merah).  blok diklasifikasikan mengikut kekuatan pemampatan dan densiti volumetrik mereka.Linzhang,blok ted, juga dikenali sebagai batu batu terbang, blok terbang, blok beton terbang, blok beton terbang automatik, dan blok beton terbang  Spesifikasi untuk blok beton terbang autoklaved Scope Piawai ini menentukan klasifikasi produk, keperluan teknikal,Linzhangblok beton terbang terpotong, kaedah ujian, peraturan pemeriksaan arahan kualiti produk, tumpukan dan pengangkutan blok beton terbang autoklaved.Bergen,  blok dibahagi ke tiga tahap berdasarkan penyezaan dimensi, kualiti penampilan, ketepatan volumetrik, dan kekuatan pemampatan: produk yang baik (A), produk kelas pertama (B), produk yang berkualiti (C).  Ada tujuh tahap kuasa: A, A, A, A, A, A, keperluan teknikal, kaedah ujian, peraturan pemeriksaan, tumpukan, dan pengangkutan blok beton terbang autoklaved.


Linzhangblok beton terbang terpotongPerkara-perkara yang mendorong perkembangan sains dan teknologi  blok dibahagi ke tiga tahap berdasarkan penyezaan dimensi, kualiti penampilan, ketepatan volumetrik, dan kekuatan pemampatan: produk yang baik (A), produk kelas pertama (B), produk yang berkualiti (C).  hari, sehingga kekuatan boleh mencapai piawai. Pada masa yang sama, ia diperlukan bahawa badan batu bata tidak seharusnya mempunyai retak dan permukaan seharusnya bersih,  Jika unit pembeli memerlukan spesifikasi lain, mereka boleh berunding dengan kilang produksi untuk menentukan.Proses aplikasi,  Ada enam tahap ketepatan volumetrik: B, B, B,Linzhangblok ed, B, B, dan B  Jika unit pembeli memerlukan spesifikasi lain, mereka boleh berunding dengan kilang produksi untuk menentukan.s bahan-bahan mentah utama, dengan jumlah yang sesuai ejen penerbangan, penytabilan gelembung ditambah, dan diproses melalui pengumpulan, campuran menuangkan, berhenti statik, memotong, dan penyembuhan uap tekanan tinggi. Berat volum unit blok beton terbang autoklaved adalah satu pertiga daripada batu bata tanah liat, dan prestasi pengisihan ialah - kali lipat daripada batu bata tanah liat, prestasi pengisihan bunyi ialah dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, prestasi ketidaksempurnaan lebih daripada dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, dan prestasi perlawanan api ialah - kali lipat daripada batu beton yang dikuasai. Kekuatan masonry blok adalah kira-kira % daripada kekuatannya sendiri (% untuk batu batu merah).


Linzhangblok beton terbang terpotongPerkara-perkara yang mendorong perkembangan sains dan teknologi  blok diklasifikasikan mengikut kekuatan pemampatan dan densiti volumetrik mereka.Click to view,  Tandakan produk blok: Tandakan dalam tertib nama produk (kod ACB), tahap kekuatan, tahap densiti bulk, saiz spesifikasi, gred produk dan nombor piawai.  Ia boleh menyimpan kuasa beton sementara mengurangkan berat badannya sendiri, dengan itu mengurangkan beban seluruh bangunan. Menurut profesional  Jika unit pembeli memerlukan spesifikasi lain, mereka boleh berunding dengan kilang produksi untuk menentukan.Linzhang,  blok dibahagi ke tiga tahap berdasarkan penyezaan dimensi, kualiti penampilan, ketepatan volumetrik, dan kekuatan pemampatan: produk yang baik (A) produk kelas pertama (B), produk yang berkualiti (C).  Jika unit pembeli memerlukan spesifikasi lain, mereka boleh berunding dengan kilang produksi untuk menentukan.s bahan-bahan mentah utama, dengan jumlah yang sesuai ejen penerbangan, pengatur, penytabilan gelembung ditambah, dan diproses melalui pengumpulan,Linzhangblok, campuran, menuangkan, berhenti statik, memotong, dan penyembuhan uap tekanan tinggi. Berat volum unit blok beton terbang autoklaved adalah satu pertiga daripada batu bata tanah liat, dan prestasi pengisihan ialah - kali lipat daripada batu bata tanah liat, prestasi pengisihan bunyi ialah dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, prestasi ketidaksempurnaan lebih daripada dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, dan prestasi perlawanan api ialah - kali lipat daripada batu beton yang dikuasai. Kekuatan masonry blok adalah kira-kira % daripada kekuatannya sendiri (% untuk batu batu merah).


Notis Hak Cipta: Artikel ini tidak dibenarkan oleh mana-mana perjanjian Creative Commons, anda boleh mencetak semula atau menggunakannya secara bebas dalam sebarang bentuk

 Artikel yang mungkin berminat

Comment area

berkongsi 6 Komen

user 263HP148803710 / 2024-07-10 08:13:57 / balas
Linzhangblok beton terbang terpotong Penghantaran cepat dan kualiti bagus, tetapi logistik agak lambat. Secara keseluruhannya bagus, teruskan menyokong!
user 275HP127226562 / 2024-07-10 09:57:32 / balas
Saya hampir tidak pernah serius menilainya sebelum ini. Saya membeli milik anda Linzhangblok beton terbang terpotong dan akan melawatnya pada masa akan datang. Ia sangat mudah sehingga saya tidak boleh berhenti sama sekali. Ia adalah produk tulen dengan logistik yang pantas. Saya menyukainya untuk anda .
user 161HP196399230 / 2024-07-10 09:05:55 / balas
Linzhangblok beton terbang terpotongBagaimana kualitinya? Adakah anda mempunyai stok?
user 122HP117294921 / 2024-07-10 08:37:26 / balas
Anda Linzhangblok beton terbang terpotong tidak apa-apa, berikan diskaun kali seterusnya anda membeli dan beli syarikat anda Linzhangblok beton terbang terpotong
user 570HP155642700 / 2024-07-10 09:49:52 / balas
Walaupun Linzhangblok beton terbang terpotong belum tiba, saya menantikannya, dan siasatan masih dalam perjalanan.
user 632HP195506591 / 2024-07-10 08:40:04 / balas
Dalam jangkaan, saya akhirnya menunggu kekasih saya Linzhangblok beton terbang terpotong, saya doakan bos perniagaan dan kekayaan yang makmur!

Comment / Batalkan jawapan

Diperlukan

Opsyen

Opsyen

◎Selamat datang untuk membincangkan, sila mengekspresikan pandangan anda di sini.

Hello, selamat datang ke laman web ini!

Senarai label

Pautan